MIEREA NU ESTE ATÂT DE DULCE PE CÂT CREDEŢI

Mierea, după cum ştim cu toţii, poate fi cel mai bun aliment ce ar trebui consumat zilnic de toţi oamenii, inclusiv copiii cu exceptia celor sub 1 an. Am început cu acestă precizare, deoarece suntem conştienţi cu toţii că reprezintă un aliment minune si de neînlocuit într-o alimentaţie sănătoasă. ATENŢIE LA CE CUMPĂRAŢI! Ca orice produs indiferent că este sau nu natural poate fi contrafăcut. Vă prezint câteva idei pentru a descoperii un produs natural, ci nu unul făcut de mântuiala doar de dragul de a avea profit. Totul ţine de pasiune….

1 Mierea nu trebuie să aibe un gust atât de dulce, astfel încât să nu puteţi gusta mai mult de o lingură plină.

2 O miere falsificată este respinsă de corpul uman prin arsuri la nivelul esofagului si totodată dispărând apetitul de a o consuma.

3 Cristalizarea se face sub forma unei paste ca şerbetul. Zaharisirea se face doar când în compoziţia ei există zahăr. ATENŢIE! molecula din compoziţia zahărului se întoarce la faza iniţială în cuburi mici de zahăr.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s