VÂND MIERE DE ALBINE

Mierea, personal, o vând în funcţie de cantitatea colectată şi de calitatea acesteia, şi mă refer la următoarele sortimente:

Mierea de rapiţă ar fi prima extrasă, la începutul anului dacă facem excepţie de mierea pomilor fructiferi. Mierea de rapiţă este foarte benefică în tratarea şi prevenirea mai multor boli, carenţe alimentare ce pot duce la apariţia osteoporozei, dar şi în tratarea bolilor de ficat. În compoziţia rapiţei întâlnim un complex de vitamine cum ar fi: A, B1, B2 şi C.

preţ …18 Ron..Miere de rapita

Mierea de salcâm este cea mai apreciată datorită culorii sale limpezi şi a cristalizării întârziate, dar mai are o calitate aceea de a fi un bun tonic, în compoziţia ei găsindu-se vitaminele: B1, B2, B6, B12. Se utilizează în numeroase afecţiuni:cancer, afecţiuni cardiovasculare, tuberculoză, screloză, pneumonie, în circulaţia sângelui şi ajută la un somn liniştit.

….preţ 20 Ron…

Miere de Floarea-Soarelui

Această miere deosebită, care are numeroase calităţi se recomandă în special ca tonic excelent psihic, împotriva anemiilor, întăreşte sistemul imunitar, iar împreună cu propolisul devine un bun antibiotic şi nu în ultimul rând un bun circulator.Miere de salcam

…preţ 17 Ron….

MĂ PUTEŢI GĂSI ÎN SLOBOZIA, JUD.IALOMIŢA,
TELEFON 0721367551

2 thoughts on “VÂND MIERE DE ALBINE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s