MIEREA ÎN FAGURI

Aceleaşi sortimente de miere florală sau de mană, despre care am menţionat pot fi consumate ca miere în faguri. Sub această formă, valoarea biologică a produsului este mult sporită prin:

-aportul de vitamine conţinut în ceară, în special vitamina A -retinol, precum şi alte substanţe şi principii active, care prin procesul de masticaţie trec din ceară în organismul uman odată cu mierea ingerată

-acţiunea de curăţenie şi dezinfecţie a dinţilor

-efectul psihologic datorat consumului unui produs natural.

Sub această formă de miere în faguri se pot consuma absolut toate sortimentele de miere, chiar şi acelea care după un anumit timp de păstrare la rece se cristalizează. În general, fagurii cu miere se consumă prin masticaţie şi ceara nu se înghite.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s